gewoon te gek!

 In REVIEWS

De IEM-C4!

Zo, dat wilde ik maar even gezegd hebben. Ik was van plan een heel genuanceerd stukje te schijven maar eigenlijk heb ik daar helemaal geen zin in. Ik vind ze gewoon te gek!

Ik had al ervaring met een goedkopere amerikaanse in-ear producent, en heb ook een luister sessie gedaan bij een groot in nederland verkrijgbaar merk. Ik had het gevoel dat het het nog niet was. Je wordt voor veel geld toch een beetje in het diepe gegooid. Ik was daarom erg blij dat Luc wel uitgebreid de tijd wilde nemen om te kijken naar welke oortjes het beste bij mij zouden passen, de verschillen goed kon benoemen en zo samen met mij bij de C4 uitkwam.

Waarom de C4 voor mij goed werkt. Als drummer wordt je vaak aangeraden om een in ear te nemen met veel laag. Het gekke is, dat laag krijg je wel mee op het podium, ook door je in ears heen. De C4 geeft mij juist de duidelijkheid in het midden gebied om de boel uit elkaar te trekken. Maar ik mag dan ook graag veel in mijn mix hebben. Dat laag zit er ook in, het is alleen gewoon mooi in balans. Ik vind ze zo fijn dat ik zo ook vaak gebruik bij mijn iPod. Daarnaast sluiten ze echt af als een kluisdeur, perfecte pasvorm. Luc doet iets met scannen en een 3D printer. Dat snap ik niet maar het werkt wel.

Finn Kruyning, Drummer MOSS
http://www.mosstheband.coml

Lees meer reviews…

Recent Posts
Contact Us

Laat een bericht achter

Not readable? Change text. captcha txt
0