Top Sound!

 In REVIEWS

Top sound!

Mijn naam is Leon Beelen. Ik ben leadzanger van de European Classic Rock Show en daarnaast ook van de Bon Jovi tributeband Bad Medicine en de Nederlands/Duitse “gelegenheids-viermansformatie” Ralle Rudnik & Friends.

Jarenlang heb ik met standaard in-ears gewerkt en een aantal malen op het punt gestaan de overstap te maken naar op maat gemaakte in-ears. Aangezien ik dan wel kwaliteit wou hebben, weerhield me de aanschafprijs telkens weer.

Totdat ik in contact kwam met Luc van Cinepaq. Kwaliteit bleek ineens betaalbaar! Als “pionier” besloot ik als een van de eerste gebruikers de IEM-C5 aan te schaffen. En dat bleek een schot in de roos! Super sound, relaxed, mooi transparant en geen irritante frequenties. En, belangrijk, een goede pasvorm (zelfs met mijn lastig smalle gehoorgangen, haha).

Met een stereo monitormix bleek dit 5-driver/3-weg systeem een verademing voor mij als zanger. Ook bij een mono monitormix blijft de definieerbaarheid overeind. Top!

Als zanger wil je het liefst alle instrumenten en zang duidelijk horen op je monitor. Veeleisend? Tja, je wilt erop kunnen “leunen” qua leadzang en (zeer belangrijk voor elke zanger(es)) ontspannen blijven zingen, zowel in het laag als in het hoog. De IEM-C5 helpt mij perfect om live een goede zangprestatie neer te zetten.

Een aanrader voor iedereen die betaalbare kwaliteit wil.

Leon Beelen – zanger

www.classicrockshow.eu
www.bonjovitribute.nl

Lees meer reviews…

Recent Posts
Contact Us

Laat een bericht achter

Not readable? Change text. captcha txt
0