1 Oortje uit?

Op het podium staan met 1 oortje uit is wellicht het slechtst van twee werelden. Behalve dat je naar twee verschillende geluidsbronnen luistert, zet je dat andere oortje misschien ook nog wel veel te hard om zo het lawaai op het podium te kunnen overstemmen.

 

Ambient Pro

De begin 2017 geheel vernieuwde Ambient Pro optie laat je precies horen wat er om je heen gebeurt terwijl je niets mist van de monitormix.
Met verwisselbare filters bepaal je hoeveel je de ‘ambience’ dempt, waardoor je de focus op je monitormix kunt varieëren.

Beleving

Bij het gebruik van in ear monitoring sluit je je als het ware af van het (te harde omgevings-)geluid. De algehele beleving als muzikant kan daardoor wel eens gemist worden, want ook reacties van publiek, of onderlinge communicatie op het podium kan hierdoor achterop raken.
Ambient Pro helpt deze soms kleine dingetjes die er toe doen weer terug te brengen, maar dan op een veilig geluidsniveau!

 

Meerprijs

Ambient Pro is optioneel op alle CINEPAQ in ears, maar kan niet achteraf alsnog worden ingebouwd. Ambient Pro is niet mogelijk in combinatie met Flextip.


Ambient Pro +1   –   89 EUR ex BTW

1 paar full block
1 paar filters in een waarde naar keuze

 

Ambient Pro +2   –   119 EUR ex BTW
1 paar full block
2 paar filters in een waarde naar keuze

Vlak

Deze vlak dempende filters hebben een gelijkmatige demping over het hele spectrum. Dat betekent ook dat vanaf nu ook de bastonen beter in het oorkanaal blijven. Zelfs bassisten en drummers kunnen dus nu een onverstoorde monitormix behouden.

 

Filters

De verwisselbare filters zijn er in onderstaande varianten:

  • – full block (het Ambient Pro kanaal wordt volledig afgesloten)
  • – 25 dB vlak
  • – 20 dB vlak
  • – 15 dB vlak

Alle filters zijn bovendien uitwisselbaar met CINEPAQ Proteq gehoorbeschermers.

ambientpro
Contact Us

Laat een bericht achter

Not readable? Change text. captcha txt
0